Sobotnie (05.04.2025) warsztaty pieczenia domowego chleba w znakomitym gronie instruktorskim Klub Senior + Budry dostarczyły uczestnikom nie tylko fachowej wiedzy, ale również były przyjemnym spędzeniem czasu w naszej pracowni chlebowej przy rozmowach, wymianie doświadczeń, ziołowej herbatce i wyśmienitej drożdżówce z jabłkami, którą skosztowaliśmy w czasie przerw na wypiek wyrośniętego chleba.

„Chlebowe mistrzynie” wprowadziły uczestników krok po kroku w tajniki wypieku chleba. Od przygotowania zakwasu, łączenia wszystkich składników, aż do efektu końcowego czyli wyjęcia z pieca pachnącego chleba. Jeden warsztat i trzy rodzaje pieczywa! Każde równie smaczne! Podniebienia wszystkich warsztatowiczów były usatysfakcjonowane, a my mamy nadzieję, że kupowanie sklepowego chleba w rodzinnych domach uczestników będzie już rzadkością.

Zainteresowanych kolejnymi warsztatami prosimy o kontakt: 87 4278048.